وبسایت دکتر مرعشی زاده

بهترین دکتر قلب و عروق در تهران

در این مقاله مطالعه می کنید:

بر کسی پوشیده نیست که قلب، مهمترین عضو حیاتی انسان بوده و تنها عضوی از بدن است که زندگی بدون آن ممکن نخواهد بود. به همین دلیل، مراقبت از قلب در هر حالت، چه زمانی که سالم است و چه زمانی که دچار مشکل و یا بیماری می‌شود، اولین و مهم‌ترین اولویت هر شخصی خواهد بود. در حالت عادی و زمانی که قلب به سلامت در حال فعالیت است، با انجام ورزش، داشتن تغذیه مناسب و رعایت برخی نکات، می‌توان احتمال بروز مشکل و بیماری‌های قلبی را تا میزان زیادی کاهش داد.

اما زمانی که به هر دلیل قلب دچار مشکل و بیماری شد مسلما باید به دنبال رفع مشکل یا بیماری باشیم و به این دلیل که قلب حیاتی‌ترین عضو بدن هر فرد محسوب می‌شود، باید بیشترین حساسیت را در مورد آن داشته باشیم و در نتیجه به شخصی که بیشترین اطلاعات در مورد قلب و بیماری‌های قلبی یا به عبارتی به بهترین متخصص قلب مراجعه کنیم. حال سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چطور بدانیم بهترین دکتر قلب چه کسی است؟

مشورت با پزشک

دکتر قلب خوب کیست؟

حتما مواردی را بخاطر دارید که با بروز مشکل یا بیماری خاصی در یک شخص، اطرافیان پزشک‌ها و متخصصان مختلفی، در جهت رفع مشکل بیماری آن شخص معرفی کرده‌اند. اما با مراجعه شما به برخی از آن پزشکان یا متخصصان و مصرف داروهایی که به واسطه تجویز آن پزشکان یا متخصصان بوده، شخص بیمار بهبود پیدا نکرده است.

این بدین دلیل است که دلایل محکمی برای مناسب بودن آن متخصص یا پزشک وجود نداشته است. در نتیجه برای هر بیماری، بخصوص بیماری‌هایی که مربوط به قلب است باید با شناخت کافی، سعی شود به بهترین متخصص در آن حوزه مراجعه شود. چرا که مراجعه به پزشک یا متخصص با دانش بیشتر، احتمال رفع مشکل و بیماری را بیشتر و احتمال خطا در تشخیص بیماری و تجویز اشتباه را کمتر می‌کند.

همواره شناسایی بهترین متخصص قلب مسئله ای است که ذهن اغلب بیماران قلبی و مراجعه کنندگان را به خود مشغول می‌ کند. چنانچه به عنوان یک بیمار قلبی به دنبال یک فوق تخصص قلب باشید و یا به عنوان فردی که علاقه مند به آموزش یادگیری ساختمان قلب، کارکرد قلب و عروق، و یا آشنایی با انواع بیماری های قلبی عروقی و یا رژیم غذایی مرتبط با سلامت قلب باشید، نیاز دارید مطالبی را بخوانید که از درستی و صحت علمی آن مطالب مطمئن باشید. در این صورت هم دنبال یک دکتر قلب و یا یک فوق تخصص قلب می گردید که در کار خود جزء بهترین متخصصان قلب و عروق باشد. برای این کار بهتر است که چندین فاکتور مهم را مد نظر قرار دهید.

7 فاکتور مهم در انتخاب متخصص قلب و عروق خوب در تهران

7 فاکتوری که می‌تواند به منظور تشخیص در خوب بودن دکتر قلب کمک کند بشرح زیر است:

1. داشتن بورد تخصصی: بررسی سوابق علمی دکتر قلب بسیار مهم می باشد؛ یکی از مهم ترین راههای شناخت یک متخصص قلب خوب در تهران، داشتن بورد تخصصی و هم چنین فلوشیب فوق تخصصی می باشد. هر چند در کنار داشتن مدارج علمی معتبر، تجربه نیز نقش بسزایی در تشخیص و درمان بیماری های قلبی – عروقی دارد.

2. فعال بودن در بخش های پژوهشی و دانشگاهی: اینگونه فعالیت ها می تواند معیار خوبی برای به روز بودن علم و دانش یک دکتر قلب خوب باشد. در نتیجه پزشکانی که در بیمارستان های دانشگاهی فعال می باشند، با توجه به ارتباط مداوم با مباحث علمی و آموزش دستیاران، اغلب با علم روز دنیا بیشتر در ارتباط می باشند. و نتیجتا همواره دانش آنها بروز اوری میشود و می توانند مقالات علمی دقیقی را منتشر کرده و یا متدهای پیشرفته ی درمانی را برای بیماران قلبی تجویز نمایند.

3. شرکت در همایش‌های علمی: شرکت مداوم پزشک قلب در کنگره های علمی داخلی و خارجی؛ یکی از ویژگی های متخصص قلب و عروق خوب در تهران است، که به صورت مداوم در این کنگره ها شرکت کند تا علاوه بر آشنایی با جدیدترین روش های تشخیصی و درمانی قلب و عروق، بتواند از تجربه ی دیگر همکاران ایرانی و خارجی نیز بهره مند شود.

4. بررسی سوابق: امروزه با توجه به دسترسی گسترده به فضای مجازی می توان سوابق علمی و کاری دکتر قلب را تا حد زیادی در فضای مجازی بررسی کرد و این می تواند در انتخاب یک متخصص قلب خوب، کمک کننده باشد، هر چند به دست آوردن اطلاعات صرفاً از طریق فضای مجازی بعضاً ممکن است گمراه کننده باشد.

5. مشورت گرفتن از پزشک معتمد: راه دیگر شناخت یک متخصص قلب خوب مشورت گرفتن از پزشک معتمد و معتبر خانوادگی می باشد. چنانچه پزشکی با این خصوصیات می شناسید، می توانید از وی جهت انتخاب بهترین متخصص قلب سؤال کنید. پزشکان با توجه به این که به طور مداوم با همکاران رشته های دیگر در ارتباط هستند منابع آگاه و مناسبی جهت اخذ اطلاعات درست می باشند.

6. نظرات مراجعین یا بیماران: در نهایت از مهم ترین راه ها و هم چنین قدیمی ترین روش های انتخاب یک متخصص قلب خوب می توان به نظرات مراجعین یا بیماران آن پزشک اشاره کرد. در صورتی که از دوستان یا نزدیکان شما توسط پزشکی ویزیت شده است و از برخورد و نحوه ی درمان رضایت کافی دارند این فاکتور بسیار تعیین کننده می باشد. این فاکتور در انتخاب یک متخصص قلب خوب بسیار تعیین کننده می باشد و در واقع بهترین تبلیغ برای یک پزشک رضایتمندی بیماران وی می باشد که هر بیمار می تواند تجربه ی خوب خود را به چندین نفر منتقل کند.

7. داشتن وجدان کاری و اخلاق مداری: و دادن اولویت درمان بیماران به مسائل مالی می باشد، یک متخصص قلب خوب باید انسانی با وجدان بیدار باشد و تمام هم و غم خود را بر درمان بیمار خود از طریق ارائه بهترین روش درمانی متمرکز نماید و اخلاقی نیکو در مواجهه با بیماران خود داشته باشد، چرا که صبر و بردباری و خوشرویی در مراحل درمان یک بیمار قلبی بسیار حائز اهمیت است، بهترین متخصص قلب علاوه بر داشتن دانش و تجربه کافی نباید اولویت درمان بیماران را براساس مسائل مالی قرار دهد و باید همواره بعنوان یک پزشک متعهد اولویت را بر چارت درمانی بیماران قرار دهد.

همان طور که گفته شد قلب مهم‌ترین و حیاتی‌ترین عضو بدن است و مراقبت و رسیدگی به آن در اولویت تمام کارها و اقدام ها است. در صورتی که هر شخص دچار مشکل و یا بیماری قلبی شود به جهت اهمیت بسیار زیاد این عضو بدن در زندگی هر شخص باید بیشترین حساسیت را برای انتخاب پزشک معالج داشته باشد. 

پس باید با شناخت کافی بهترین متخصص قلب را جهت رفع مشکل و یا درمان بیماری قلبی شناخته و به ایشان مراجعه کند و دستورات درمانی او را به صورت کامل انجام دهد. هدف از این مقاله آشنایی شما با 6 فاکتور مهم برای انتخاب یک متخصص قلب خوب است تا بتوانید با شناخت دقیق بهترین متخصص قلب را به منظور رفع مشکل و یا بیماری خود داشته باشید.


دکتر مرعشی زاده متخصص قلب در تهران

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۶ شهریور ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر
    آقای دکتر من خانمی هستم ۳۶ ساله قد ۱۵۶ وزن ۵۳
    در آزمایش اخیر من میزان کلسترول۲۴۷
    Ldl 159
    Hdl 73
    تری گلیسرید ۷۱
    Ast 42-alt68-alp 186
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر آرمین مرعشی زاده یکشنبه ۶ شهریور ۱( 2 سال پیش)
      رژیم و ورزش فعلا کفایت میکند، تکرار آزمایش ۳ ماه بعد
  • تصویر کاربر کامران چهارشنبه ۲ شهریور ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقای دکتر
    من یک مریض از عراق دارم که احتیاج به نعویض دریچه قلب دارد وانژو شده ورگ های قلب سالم بوده ومیخواهد که از طریق کاتتر انجام شود ایا اطف میکنید که هزینه کامل را حدودا ومحل مشاوره با شما داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر آرمین مرعشی زاده چهارشنبه ۲ شهریور ۱( 2 سال پیش)
      مدارک ایشان باید رویت شود ولی به طور کلی هزینه تعویض دریچه از طریق کاتتر برای بیماران ایرانی حدودا ۲۵۰-۳۰۰ میلیون وبرای اتباع خارجی دو برابر این مبلغ می‌باشد
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۴ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    از امروز صبح فکر میکنم کنار نافم ضربان قلب میزنه
    1. تصویر کاربر دکتر آرمین مرعشی زاده چهارشنبه ۴ خرداد ۱( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟
  • تصویر کاربر مهدیه یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    با سلام ...
    مصرف قرص اسویکس 75 برای گرفتگی سراسری عروق در اثر بیماری دیابت توسط دکتر قلب تجویز شده اما به دلایلی که نمیدونم مصرفش رو قطع کردن حالا میشه دوباره شروع به مصرفش کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرمین مرعشی زاده یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      مدارک قبلی باید ارزیابی بشه
  • تصویر کاربر سمانه دوشنبه ۱۳ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام عرض خسته نباشید به جامعه پزشکی
    پدر بنده دو ماهی هست آنژیو کردن و گرفتگی رگ دارن فنر گذاشتن بعده انجام یه سری دارو دکتر تجویز کردن و یه داروی یه خیلی برای بیمار مهم هست گفتن تا یک سال باید بخورن اسم دارو پلاویکس 75 (کلو پیدگرول ) هستش یه دو جلسه این دارو رو مصرف کردن ولی به علت هزینه بالا این دارو دیگه نمیتونه مصرف کنه بنده خواستم از شما راهنمایی بگیرم ایا یک قرصی هست به نام اسویکس آیا میتونه این قرص و جایگزین اون قرص پلاویکس کنه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرمین مرعشی زاده دوشنبه ۱۳ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام پر واقع بهتره که پلاویکس مصرف کنند یا حداقل ۳ ماه اول بعد از فنر حتما پلاویکس رو مصرف کنند بعد در صورتی که خرید پلاویکس امکان پذیر نبود اسویکس مصرف کنند
درحال دریافت اطلاعات
جستجو

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

نیاز به راهنمایی دارید؟ به سادگی سوالات خود را از دکتر بپرسید.